18 / 07 / 2024

Bankkart Genç'ten Hepsiburada Alışverişlerinizde 100 TL'ye varan indirim fırsatı!

Bankkart Genç'ten Hepsiburada Alışverişlerinizde 100 TL'ye varan indirim fırsatı!

Bankkart Genç kullanıcılarına özel Hepsiburada kampanyası ile toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma şansı! Detaylar haberimizde.




Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 100 TL olacak ve alışverişlerin farklı günlerde gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Kampanya kapsamında gerçekleştirilen işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Kampanyaya yalnızca Bankkart Genç ile yapılan işlemler dahil olacak ve Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business, ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya sadece hepsiburada.com'da ve Hepsiburada mobil uygulamasında geçerli olacak. Hepsiburada Market ve Hepsiburada Seyahat kampanyaya dahil olmayacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş ve D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic. A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor.


Geri Dön