12 / 05 / 2024

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.



Sınırsız boğaz manzarası sunulan Barbaros 48 projesinin nerede olduğu ve teslimlerin ne zaman yapılacağı da merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte İstanbul'un kalbinde inşa edilen Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul devleri arasında yer alan Fuzul Yapı'nın merakla beklenen Barbaros 48 projesi, İstanbul Beşiktaş'ta Balmumcu'da inşa ediliyor.

Paylaşılan detaylara göre, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçirilen ve lokasyonuyla dikkat çeken Barbaros 48 projesinin, Barbaros Bulvarı'na da cephesi bulunuyor. 

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025 te!

Yatırımcıların merakla beklediği Barbaros 48 projesi, daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait olan bir binanın da bulunduğu 3 bin 357 metrekare alanda hayata geçiriliyor. 

Konumuyla dikkat çeken Barbaros 48 projesi hem boğaz hem de tarihi yarımada manzarası sunuyor. Verilen detaylara göre, yeşil dostu konsepti ve tasarımı ile dikkat çeken Barbaros 48 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Aktarılan detaylara göre, Barbaros 48 projesinin içinde küçük bir alışveriş merkezine de yer verilecek. Proje kapsamında 3 yerli 1 yabancı mimarlık ofisi çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu projede kapsamında 3. kattan itibaren boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası sunulurken konutların 4.5 metrelik tavan yüksekliği de dikkat çekiyor. 

Sağlıklı yaşam merkezinin de bulunduğu Fuzul Yapı Barbaraos 48 projesinde SPA, fitness salonu gibi alanlara da yer veriliyor.

48 adet konut ve 3 adet ticari ünitenin bulunduğu Barbaros 48 projesi deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilecek ve gelişmiş konut tipleri ile dükkanlardan oluşacak. 

Karma proje olarak yükselecek  olan Barbaros 48 projesi Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi gibi noktalara yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Web: http://www.barbaros48.com.tr/

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!


Geri Dön