02 / 05 / 2024

Barış Görgüç kimdir?

Barış Görgüç kimdir?

MOBSAD Genel Sekreteri Barış Görgüç, hangi okullardan mezun oldu? Barış Görgüç sektöre ne zaman ve nasıl girdi? İşte biyografisi ile birlikte Barış Görgüç kimdir? sorusunun cevabı...



Barış Görgüç kimdir?


1976 yılında İzmir’de doğan Barış Görgüç, devlet memuru olan babasının görevi nedeniyle ilk, orta ve lise öğrenimini dört farklı il ve altı okulda okuyup Denizli Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 


Burslu olarak girdiği Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Lisans ve Yüksek Lisans yaptıktan sonra Marmara Ünv. İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Kıbrıs Sorununun Ortaya Çıkışı 1945 – 1954 (The Emergence of Cyprus Problem 1945 – 1954) adlı master teziyle mezun oldu. Hâlihazırda Corporate Governance alanında MBA derecesi aldığı Preston Ünv. İş İdaresi alanında doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (SAREN)’nde yaptığı Uluslararası İlişkiler Doktora çalışması tez aşamasındadır. Uluslararası ilişkiler ve iş alanında doktora çalışmaları devam etmektedir.


Eğitim – öğretim hayatı ile iş hayatını 15 yıldır birlikte sürdüren Barış Görgüç tekstil, zirai kimyasallar, bankacılık, nakliye-lojistik, gemi inşa ve mobilya sektöründe tecrübe edinmiştir. Son sekiz yıldır mesleki bir sivil toplum kuruluşu olan MOBSAD – Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Görgüç mesleki ve akademik alanda yazdığı çeşitli makale, rapor ve değerlendirmelerle hem kendini geliştirmekte hem de bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam etmektedir.



Barış Görgüç ve MOBSAD iletişim bilgileri! 


Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği


Adres: Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi, Ertürk Sokak, Onat Plaza, No: 4 Kat: 3 Kavacık - Beykoz / İstanbul

Tel  : 0 216 680 27 70

Fax : 0 216 680 27 71

E-posta: [email protected]

Web: www.mobsad.com





Geri Dön