04 / 05 / 2024

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için imzalar atıldı!

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, hayata geçirdiği konut projelerinin yanında eğitim tesisleri, camiler, resmi kurumları da inşa ediyor. 




Başakşehir İlçesi ve Kuzey Yakası bölgesi için değerlendirmelerde bulunan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Başakşehir’de 1995 yılından bugüne kadar ciddi yatırımlar yapıldığını açıkladı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emlak Konut bu zamana kadar tamamlanan ve devam eden olmak üzere yaklaşık 29 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı. 

 

Emlak Konut tarafından ‘İstanbul’un yeni yakası’ olarak nitelendirilen Kuzey Yakası projesi bölgesinde yer alan Kent meydanında yeni belediye hizmet binasının inşaatı için Başakşehir Belediyesi ile protokol imzaladıklarını açıklayan Murat Kurum, “Kuzey Yakası bölgesi yeni belediye hizmet binası ile inşası devam eden projeler tamamlandığında entegre ulaşım ağları, kent meydanı, ticari üniteleri, şehir parkı ve daha birçok sosyal donatısıyla, toplumun her kesimine hitap edecek gece gündüz yaşayan bir cazibe merkezi olma potansiyeli taşıyor” dedi.
 


Geri Dön