17 / 06 / 2024

Başvurmayan kalmasın! İhtiyacı olana 7500 lira devletten destek

Başvurmayan kalmasın! İhtiyacı olana 7500 lira devletten destek

Devletten ihtiyaç sahibi kişilere para desteği sürüyor. 18 yaşını geçen herkese 7 bin 500 lira para yardımı yapılıyor. Başvurular 7 gün içerisinde onaylandıktan sonra PTT şubelerinden kolaylıkla alınabiliyor. İşte tüm detaylar...



Gençler, yaşlılar, ev hanımları, işi olmayanlar kısacası 18 yaşını geçen herkese 7 bin 500 lira para yardımı yapılacak. 12 ay boyunca ödenen desteğin 6 ayı geride kalırken 6 ay boyunca daha ödeme almak söz konusu. Temmuz ayında sona erecek yardımları almak isteyenlerin başvuru işlemlerini e-Devlet’ten yapması gerekiyor.

Aile Destek Programı adı verilen ödemeler 2022 yılının Haziran ayında başladı. Son ödeme 2023 yılı Haziran ayı için olacak ve onu takip eden Temmuz ayında hesaplarda olacak.

12 ay olarak başlatılan Aile Destek Programı kapsamında, kazancı belirlenen sınırların altında olan kişiler para yardımı alacak. Bu yardım toplam 7 bin 500 liraya kadar çıkabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön