26 / 06 / 2024

Başvurmayan kalmasın! İhtiyacı olana 7500 lira devletten destek

Başvurmayan kalmasın! İhtiyacı olana 7500 lira devletten destek

Devletten ihtiyaç sahibi kişilere para desteği sürüyor. 18 yaşını geçen herkese 7 bin 500 lira para yardımı yapılıyor. Başvurular 7 gün içerisinde onaylandıktan sonra PTT şubelerinden kolaylıkla alınabiliyor. İşte tüm detaylar...



Aile Destek Programı kapsamında 911,15 lira ve 1372,30 lira arasında kişi başı geliri olan hanelerdeki ihtiyaç sahibine her ay 950 lira ödenecek.

1372,30 üzeri ve 2.835,60 liradan az kazancı olan kişiler ise aylık 850 lira destek tutarından faydalanabilecek.

Hak sahiplerinin gelirlerinde değişim olması ve programın kapsam dışına çıkması durumunda yapılan ödemeler durdurulacak. İhtiyaç sahipliğinin yeniden tespiti halinde program yeniden başlatılacak ve ödeme devam edilecek.

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Hanesinde memur, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması,

Durumlarında başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve para yardımı yapılmayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön