14 / 05 / 2024

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Bankalar, müşteri çekmek için sürekli kampanyalar düzenliyorlar ve promosyon ödemeleriyle büyük bir ilgi görmeye devam ediyorlar. Faizsiz bayram kredisi almak için nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi bankalar bu hizmeti sunuyor?



Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Faizsiz bayram kredisi şartları

Bankaların sunduğu kampanyalar arasında birleştirme seçenekleri bulunsa da genellikle farklı kampanyalardan faydalanmak mümkün olmuyor. Ancak, bazı bankaların belirlediği politikalar doğrultusunda farklı kampanyaların birleştirilmesine izin veriliyor. Örneğin, Akbank'ın faizsiz 10.000 TL kredi ve nakit avans kampanyaları birleştirilebiliyor.

Faizsiz bayram kredisi almak için, başvuru yapacak kişinin bankanın yeni müşterisi olması gerekiyor (Denizbank istisnadır). Ayrıca, görüntülü görüşme yapması, 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında bankaya katılması ve kredi kartı başvurusu yapması gerekiyor (Akbank kredi için istisnadır).

Bankaların belirlediği şart ve koşullar genel olarak bu şekildedir. Başvurular, kredi değerlendirme kurulu tarafından değerlendirildikten sonra hesaplara tanımlanır ve taksitlendirilir.

Ancak, her bankanın kendine özgü kampanyaları ve şartları bulunduğu için, başvuru yapmadan önce bankanın internet sitesinde veya müşteri hizmetleri kanallarından detaylı bilgi edinmek önemlidir. Ayrıca, kredi kullanımı öncesinde geri ödeme planı dikkatle gözden geçirilmeli ve düzenli ödemeler yapılmalıdır.

Amerika’da banka iflaslarının perde arkası! Amerika'da bankalar neden batıyor?

Bankalarda maaş promosyonu yarışı başladı! Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Garanti, ING, Ziraat, Akbank...

O bankadan 35 bin TL ödeme alabilmek için yapmanız gereken tek şey var! İşte o şart!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön