10 / 05 / 2024

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.



BUNGALOVLARA YOĞUN TALEP

Bungalov ve ağaç ev konseptleriyle daha butik tatil imkanının sunulduğu Olimpos, Çıralı, Adrasan ve Kaş gibi bölgelerde de bayram hareketliliği sürüyor. Olimpos'taki ağaç evler, yüzde 100 doluluğa ulaştı. Bölgede fiyatlar günlük 600 TL'den başlayıp, 4 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Maaşlara 500 lira ek ödeme geliyor! Hesaplara 5 bin 504 lira yatacak

Migros'ta ayçiçek yağı şeker ve un fiyatlarında dev bayram indirimi! 3 gün sürecek

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön