10 / 05 / 2024

bayram haber

bayram haber

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Emeklilere müjdeli haber! Bayram ikramiyeleri 5 bin lira mı oluyor? Uzman isim tarih vererek resmen açıkladı... 

Emekli bayram ikramiyeleriyle açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Emekli bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağı belirlendi. Ancak gelen iddialara göre emeklilerin bayram ikramiyelerinin 5 bin liraya yükseleceği söyleniyor. İşte detaylar...

Emeklilerin bayram ikramiyesi 15 bin TL olacak mı? Milyonlarca emekliye flaş haber!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin yükseltilmesi gerektiğine dikkat çekerek rakam verdi. İşte Taşçıer'in o açıklaması...

Araç sahiplerine bayram öncesi kötü haber! Pazartesi günü yine zam geliyor! Hemen bakın!

Araç sahiplerine bayram öncesi kötü haber... Pazartesi günü yine zam geliyor... Hemen bakın...

Aile Bakanlığı'ndan bir de bayram öncesi güzel haber

Aile Bakanlığı ödemelere tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından bayram öncesinde de vatandaşlara güzel bir haber geldi.

2023 Kurban Bayramı ikramiyesinde müjde! 3 bin 685 TL ve 4 bin 805 TL para hesaplara yatırılacak!

Kamu işçilerine bayram öncesinde sevindirici bir haber daha geldi. Onlara ek bir ikramiye verileceği duyuruldu. İşçiler, bu güzel haberi büyük bir memnuniyetle karşıladılar. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Emekliye 15 bin liralık bayram ikramiyesi resmen Meclis'te! Emeklilere bayram öncesi bomba haber!

CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyelerinin 15 bin lira olarak ödenmesi için kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı'ndan öğrencilere müjdeli haber! Bayram harçlığı olarak 2 bin TL verecek!

Bu bayram, emeklilerle birlikte öğrencilerin de yüzünde kocaman bir gülümseme olacak! Öğrencilere özel bayram sürprizi: 2 Bin TL bayram harçlığı hesaplara gönderiliyor!

İş Bankası'ndan son dakika atağı! Emeklilere bayram ettirecek haber 

İş Bankası Mayıs ayı emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. Emekli çekme yarışına rekabet süratle kızışırken İş Bankası'ndan sevindirici haber geldi.

Emekli maaşlarına ikramiye desteği: SGK tek tek tarih verdi! Bayram ikramiyeleri hesaplara geçiyor!

Bankalar, emekli maaşı alan müşterilerine hizmet verirken SGK'nın açıklamasını paylaştılar. Nisan ayında emeklilik işlemleri tamamlanan, ancak Ramazan Bayramı ikramiyesini henüz alamayan 4A, 4B ve 4C emeklileri için sevindirici bir haber var. Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu.

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde verilecek emekli bayram ikramiyesi, 4 katına çıkarılarak tam 8.500 TL olarak belirlendi.

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Altını olanlara kara haber geldi! Eyvah, eyvah!.. Bayram öncesi üzen rakamlar!

Altın yatırımcıları için bayram öncesinde kötü haber: Altın fiyatlarında beklenmedik bir düşüş yaşandı. Bu durum, yatırımcıları endişelendiriyor ve altın piyasasında kararsızlığa neden oluyor.

bayram haber Haberi

bayram haber

Bu yıl pazar gününe denk gelen 1 Mayıs arife günü ve 2, 3, 4 Mayıs'taki Ramazan Bayramı'nda hafta sonuyla birlikte 5 günlük tatil imkanı pekçok insanın sahil bölgelerine akın etmesine neden oldu.

Tatilcilerin talepleri Ege ve Akdeniz bölgesi destinasyonları ile Kıbrıs'a yoğunlaştı. Özellikle sanatçılı organizasyon yapan oteller daha çok tercih ediliyor. Destinasyon bazlı bakıldığında ise Alanya, Belek, Bodrum, Çeşme, Kemer, Marmaris, Kuşadası öne çıkan bölgelerimiz arasında yer alıyor.

2 BİN 100 TL'DEN BAŞLIYOR

Yılbaşından bu yana yaşanan kur krizi, ekonomik gelişmeler ve otel maliyetlerine bağlı olarak geçen yıla oranla genel olarak yüzde 50'ye yakın zam geldi.

4 gecelik Ramazan Bayramı tatili için Antalya ve Ege'deki her şey dahil bir tesiste 2 yetişkin için en düşük fiyat 2 bin 100 TL'den başlıyor. Fiyatlar otelin konumu, yıldızı...