15 / 05 / 2024

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda seyahat edenlerin sayısına ilişkin açıklama yaptı. Uraloğlu, kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat eden vatandaşların sayısının yaklaşık 35 milyonun üzerinde olduğunu belirtti.



Bununla beraber, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 173 bin 6 adet ve Ankara-Niğde Otoyolu'ndan 795 bin 985 adet araç geçişi yaşandı. Ayrıca, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'ndan 179 bin 971 adet, Bolu Dağı Tüneli'nden de 942 bin 245 adet ve aynı süreçte otobanlardan toplam 383 bin 720 araç geçti.

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!

EN FAZLA UÇUŞ VE YOLCU TRAFİĞİ İSTANBUL HAVALİMANI’NDA OLDU

Diğer taraftan, ülke genelindeki havalimanlarında aynı dönemde 54 bin 124 uçak trafiği ve bununla beraber, 7 milyon 882 bin üstünde yolcu trafiği yaşandı.

En çok uçuş ve yolcu trafiği toplam 15 bin 415 adet uçuş ve yaklaşık 2 milyon 410 bin misafir ile İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşti.

İstanbul Havalimanı'nda tatilin son günü olan 2 Temmuz 2023 tarihinde yeni bir rekora gerçekleşti. Pazar günü 1642 uçuş yapılırken, yaklaşık 266 bin yolcu taşınarak tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaşılarak rekor kırıldı.

2023 torba yasa çıktı mı? Ne zaman çıkacak?

Bireysel emeklilik sistemi 561 milyar TL’yi aştı!

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön