02 / 05 / 2024

Benzin fiyatları tekrar değişecek mi? 17 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Benzin fiyatları tekrar değişecek mi? 17 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta dünyanın önemli petrol üreticisi olan ülkelerin 2 yılın en büyük üretim kesintisine gitme kararı sonrası petrol fiyatlarında sert yükselişler görülmüştü. Bu hafta itibarıyla ise piyasada rüzgar tersine döndü.



Milliyet'te göre: Fed’in sert faiz artışlarını sürdüreceğine yönelik beklentilerin etkisiyle birlikte dolar endeksi yükselirken, petrol ve altın gibi değerli emtialarda düşüş hız kazandı. Böylelikle brent petrol cuma gününü yüzde 3.1 oranında düşüşle 91.63 dolardan tamamladı. Brent petrolde haftalık bazda değer kaybı yüzde 7.2’yi aştı.

ABD Batı Teksas tipi ham petrolün varil fiyatı haftaya 93.48 dolardan başladıktan sonra cuma günü sert düşerek 85.20 doları gördü. Ham petrolde günlük bazda değer kaybı yüzde 4’ü aştı.

Haftalık bazda ise ham petrolde değer kaybı yüzde 8.4’in üzerine çıktı.

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne? Benzine zam geldi mi, motorin ne kadar oldu? Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 16 Ekim Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

BRENT PETROLDE BEKLENMEDİK HAREKETLİLİK!

AA'nın haberine göre; Fiyatlar, zayıf dolar ve ABD'nin ticari ham petrol stoklarındaki artış yaşanması nedeni ile dalgalı bir seyir izlemektedir.

Benzin fiyatları tekrar değişecek mi? 17 Ekim akaryakıt fiyat listesi

ABD dolarının diğer para birimleri karşısında değerini ölçen dolar endeksindeki düşüş petrolü diğer para birimlerini kullanan alıcılar için daha da ucuz hale getirerek fiyatları destekleme eğilimde. Petrol Üreticisi Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ülkelerin de dahil olduğu OPEC+ grubunun üretim kesintisi kararı da fiyatları desteklemeye devam ediyor.

MOTORİNE GECE YARISI BİR ZAM DAHA GELDİ!

Geçtiğimiz gün sektör kaynaklarından öğrenilen bilgilere göre, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 99 zam geleceği belirtilmişti.

16 EKİM 2022 İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.63 TL’den işlem görmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası motorin, mazot grubu litre fiyatı 27,43 TL

İstanbul Anadolu Yakası LPG litre fiyatı 10,73 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.62 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı 27,43 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,98 TL

16 EKİM 2022  Ankara  BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 20.77 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 27,55 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11 TL

16 EKİM 2022 İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 20.76 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 27,52 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL’den satılmaktadır.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Ekim 2022 tarihinde saat 22.11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,06 Türk Lirası, altının gramı ise 981 Türk Lirası değerinde.

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön