21 / 07 / 2024

Benzin ve mazot için önemli zirve! Eğer bu gerçek olursa fiyatlar dip yapacak...

Benzin ve mazot için önemli zirve! Eğer bu gerçek olursa fiyatlar dip yapacak...

Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) harekete geçti. 16 Mart Çarşamba günü EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz başkanlığında bir araya gelecek olan sektör temsilcileri, ucuz akaryakıt için çözüm önerilerini görüşecek.




EPDK’DEN YOL HARİTASI

Toplantıda ortaya çıkacak olan fikirlerin, EPDK yönetiminin de gündeme gelmesi, kurul toplantısında çözüm önerilerinin görüşülmesi bekleniyor. EPDK’den konuyla ilgili herhangi bir karar alınması durumunda da akaryakıt satışında önümüzdeki dönem için yol haritası belirlenecek. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte rekor seviyelere yükselen ham petrol fiyatlarının düşmesiyle de önümüzdeki döneme yönelik planlamaların da dikkate alınması bekleniyor.

 Benzin ve mazot için önemli zirve! Eğer bu gerçek olursa fiyatlar dip yapacak...

PETROL FİYATLARI YENİ HAFTAYA DÜŞÜŞLE BAŞLADI

Petrol fiyatları, yeni hafta düşüşle başladı. Yüzde 2’ya yakın düşüş sergileyen Brent petrol 110 dolar seviyesinden işlem görürken, ABD tipi ham petrol de 107 doların altına indi. Fiyatlarda Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakere görüşmelerinden olumlu sinyaller gelmesi etkisini ciddi oranda gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön