28 / 04 / 2024

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 28 Ocak akaryakıt fiyatları. O şirket indirime gitti



İstanbul

Benzin 21.06

Motorin 23.43

Otogaz 10.63

Ankara

Benzin 21.31

Motorin 23.72

Otogaz 10.89

Shell'den dev kampanya!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? O firma elini taşın altına koydu!

Shell resmi internet sayfası üzerinden yaptığı duyuruda bu şartları taşıyanlara 60 lira maxipuan verileceğini açıkladı. Yapılan açıklamada: ''1 Ocak – 15 Şubat 2023 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 60 TL MaxiPuan!''

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 23.34'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, Euro 20,44 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş ‘Altını, doları boşverin’ dedi, yatırım aracı önerdi!

O ilde büyük şok! Ekmek 10 TL oldu!

İslam Memiş'ten altıncılara uyarı! Bekleyin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön