30 / 04 / 2024

Benzinde dev indirim! Şoförler bayram etti!

Benzinde dev indirim! Şoförler bayram etti!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 61 kuruş, motorine ise 77 kuruşluk indirim bekleniyor.



Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanmalarla beraber vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takibe devam ediyor.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN İNDİRİM YOLDA

Benzinde dev indirim! Şoförler bayram etti!

Son zamanlarda araç sahiplerinin keyfini kaçıran zam haberlerinin ardından bu defa çifte indirim yolda. 20 Aralık Salı tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde 77 kuruşluk indirim geleceği söyleniyor.

İŞTE İNDİRİM SONRASI BENZİN VE MOTORİNDE SON DURUM

Gelecek indirimle birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 17 lira 90 kuruş, motorinin ise 21 lira 98 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön