05 / 05 / 2024

BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros'a 3. soruşturma yolda!

BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros'a 3. soruşturma yolda!

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, gıda fiyatlarıyla ilgili olarak ikinci soruşturmanın sürdürüldüğüne ve üçüncü soruşturmanın da başlayabileceğine dikkat çekti.



'Özel hastane soruşturması devam ediyor'

Küle, özel hastane ve Alman 5'lisi şeklinde belirtilen otomobil firmalarına ilişkin soruşturma kapsamında da şunları kaydetti:

"Özel hastanelere ilişkin soruşturmamız bitti. Yazılı savunmalar tamamlandı. Soruşturma raportörleri kartel iddiasında bulunuyorlar. Sözlü savunmayı dinledikten sonra kurul olarak karar vereceğiz.

BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros a 3. soruşturma yolda!

Otomotiv firmalarına ilişkin soruşturmanın neticesini haftaya açıklayabiliriz. Bu soruşturmanın aynısı AB Komisyonu'nda ceza aldı. Alman 5'lisi dediğimiz firmalara. Raportörler raporunun sonunda ihlal var ancak Türkiye piyasasını etkilemiyor sonucuna varmıştı. Sözlü savunmayı da aldık. Kurul olarak karar vereceğiz."

Altında büyük fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 20 bin aileye elektrik desteği!

İşçilerin cepleri dolacak! 2.168 lira ek ödeme geliyor!

İlaca yüzde 30-35 zam! 850 ilaç bulunamıyor!

Memur ve emekliye ek zammı içeren teklif yasalaştı!

Kiralık araçlarda son dakika kararı! KVKK açıkladı!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön