17 / 05 / 2024

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraların fiyat hareketlerini inceledi! CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 senelik döngüye sahip olduğunu açıkladı. Buna göre, kripto varlıklarda 2 sene artış, 2 sene ise çöküş meydana geliyor ve bu tamamen periyodik bir biçimde gerçekleşiyor. İşte detaylar



Bu senenin başından beri kripto piyasası yavaşça bir çöküş yaşamaya başladı. Çöküşler birlikte, sektör, pek çok insanın uzun bir döneme gireceğini düşündüğü bir ayı zamanına girdi. Bununla beraber, geçen hafta işler daha da zorlu bir hal aldı.

Bitcoin ve altcoin’lerin çoğu, son bir hafta içinde değerlerinin yüzde 30’luk oranının fazlasını kaybederek sert zemine çakıldı. Düşüşün küresel ekonominin durgunluk zamanına girmesinin peşinden gelmesi ise ilgi çekmeyi başardı. New York merkezli bir Amerikan iş dünyası dergisi olarak tanınan Fortune ile gerçekleşen bir röportajda, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto piyasası hakkında bazı fikirlerini açıkladı.

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!

HEM BÜYÜK BİR PROBLEM HEM DE KAÇIRILMAYACAK BİR FIRSAT!

Binance CEO’su Changpeng Zhao'ya göre, mevcut Bitcoin fiyat düşüşü hem güzel bir fırsat hem de çok büyük bir sorun. En yüksek seviyelerden satın alıp şimdi varlıklarını önemli ölçüde değeri düşen yatırımcılar için büyük bir problem. 

Kriptokoincom'da yer alan habere göre; bu çöküş dipten satın alabilecek durumda olan yatırımcılar için çok büyük bir fırsat!Ayı piyasası her zaman Bitcoin ve altcoin yatırımı yapmak için harika bir fırsat olduğunu belirten Changpeng Zhao, kripto piyasasının iki uç noktası olduğunun altını çizdi.

Bu iki iç noktası ise Ayı ve Boğa piyasası. Buna göre, piyasa 4 senelik bir döngü içinde değişim yaşıyor. Yani ayı piyasası için iki sene ve boğa piyasası için iki sene bulunuyor. Boğa piyasası 2021 sonlarında son bulduğu için ise ayı piyasasının bekleniyor.

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Kripto paralara Fed darbesi! Bitcoin dibe mi batıyor?

Ünlü analistten kritik açıklama! Bitcoin'de yeni dip seviye geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön