03 / 05 / 2024

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.



Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile şahıs ödemelerinde biriken paralardan bazı vatandaşların haberi olmuyor. BES sistemiyle biriken paraların nasıl kontrol edileceği merak edilmekte. Vatandaşlar bu paranın varlığını e-Devlet'ten öğrenebiliyor. İşte o paranın varlığını öğrenmek için yapmanız gerekenler...

Sigortalı çalışan herkes Bireysel Emeklilik Sistemi'ne (BES) dahil ediliyor. Her ay maaştan belirli bir miktar kesinti gerçekleştiriliyor ve hesabınıza yaıtırılıyor.

Çok sayıda vatandaşın durumdan habersiz olması nedeniyle paralar zamanla katlanarak birikebiliyor ve ortaya önemli meblağlar olabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön