22 / 05 / 2024

BIST 100 Endeksi yüzde 2,86 değer kaybetti, altın geriledi!

BIST 100 Endeksi yüzde 2,86 değer kaybetti, altın geriledi!

BIST 100 endeksi, gün içinde 5.392,80 puanı görerek yükseldi, ancak gün sonunda yüzde 2,86 düşüşle tamamlandı. Altın kilogram fiyatı da yüzde 0,9 azalarak 1 milyon 479 bin liraya geriledi.



Altın fiyatları da bugün düşüş yaşadı. Altının kilogram fiyatı önceki kapanışa göre yüzde 0,9 oranında azalışla 1 milyon 479 bin liraya geriledi. Uluslararası piyasalarda ise altının ons fiyatı 1.947 dolardan işlem görüyor.

Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!

Diğer piyasalarda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) doların bugünkü efektif kurunu alışta 23,6222 lira, satışta 23,7169 lira olarak açıkladı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yüzde 3,2 artışla 74,2 dolardan işlem görüyor.

Günün sonunda borsa endekslerindeki düşüş ve altın fiyatlarındaki gerileme dikkat çekti. Yatırımcılar, piyasalardaki dalgalanmaları yakından takip etmeye devam ediyor.

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!
Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!
DİSK başkanı Çerkezoğlu'ndan asgari ücret çağrısı! En az 13 bin 200 lira olmalı demişti, şimdi de bunu açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön