28 / 04 / 2024

Bitcoin, 55 bin doları aştı!

Bitcoin, 55 bin doları aştı!

Bitcoin, en son 12 Mayıs'ta 55 bin doların üzerine çıkmıştı. Dün ise zirvedeki kripto para 55 bin doları geçti.



Kripto para sektöründe pozitif seyir dün de sürdü. Bitcoin, 55 bin doları geçerken piyasa değerini 1 trilyon doları aştı. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 3 bin 600 doları aşan Ethereum'un ise piyasa değeri 420 milyar dolar seviyesinde kaydedildi.

Saat 17.26 itibarıyla Bitcoin 54 bin 184 dolar seviyesinden işlem gördü. Ethereum ise 3 bin 570 dolar seviyesinde seyretti. Bitcoin, en son 12 Mayıs'ta 55 bin doların üzerine çıktı. 14 Nisan tarihinde da 64 bin 800 dolar ile bütün zamanların rekorunu kırmıştı.

Bitcoin, 55 bin doları aştı!

Powell, umutsuz havayı dağıttı

Çin'den gelen yasak kararının ardından Bitcoin 39 bin dolar seviyesine kadar düşmüştü. Geçtiğimiz hafta Powell'ın kripto paraları yasaklamayı düşünmediklerine dikkat çekmesinden sonra Bitcoin, yukarı yönlü hareket etmeye başladı. 

Powell, Fed’in kripto paraları yasaklama düşünceleri olmadığını fakat stabil koinlerin daha fazla denetime ihtiyacı bulunduğunu dile getirmişti.

Bitcoin, temmuz sonunda başlayan rallisini eylül ayı başına kadar devam ettirmişi ve 53 bin dolara kadar çıkmıştı. Ethereum ise 4 bin doları geçmiş sonrasında ise 2 bin 500 dolar seviyesine gerilemişti. 

Bitcoin, 55 bin doları aştı!

Yükselişin yıldızı Shiba oldu

Diğer taraftan son günlerde piyasadaki artışın yıldızı Shiba oldu. 8 gündür aralıksız yükseliş sergileyen Shiba, son 24 saatte yüzde 45'e yakın değerlendi. 

Shiba'daki yoplam yükseliş ise yüzde 250'e kadar çıktı. Shiba, 0,00002498 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin, kritik 50 bin dolar seviyesini geçti!

Kripto paralar değerleniyor!

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön