17 / 05 / 2024

Bitcoin balina işlemlerinde zirve! 

Bitcoin balina işlemlerinde zirve! 

Bitcoin balina işlemlerinde zirve yaşadı! Uzmanlardan “ölüm kesişimi” vurgusu yapıldı. İşte ayrıntılar...



1 milyon doları aşan Bitcoin işlemleri hafta sonu zirve yaptı. Bu şekilde kaydedilen 350 işlemle, Kasım ayından bu yana ilk kez söz konusu işlem sayısına ulaşıldı.

Öte yandan grafikten de görebileceğiniz gibi MVRV azalıyor. MVRV'deki bir düşüş, gerçekleşen değerin piyasa değerinden daha hızlı arttığını ve piyasada satış yapma isteğini azalttığını gösterir. Bu nedenle balinanın son hareketleri, daha fazla BTC satın almak istediğinin bir işareti olarak görülebilir.

Bitcoin için düzeltme dönemi mi yoksa felaket mi?

 Piyasada çok fazla spekülasyon var. Bazıları BTC'nin bir düzeltme sürecinde olduğunu iddia ederken, diğerleri bir "ölüm kesişimi" görüyor. Tanınmış analist Benjamin Cowen, Bitcoin'in düşüş eğilimi gösterdiğini de iddia etti.

50 hafta gibi kısa vadeli bir hareketli ortalama, 200 hafta gibi uzun vadeli bir hareketli ortalamayı geçtiğinde, bu model oluşur ve "ölüm kesişimi" olarak adlandırılır.

Devam eden bir düşüş trendini veya olası bir trend dönüşünü gösteren negatif bir gösterge olarak kabul edilir.  

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?
Bitexen'de depremzedeler için Kripto Para Cüzdan Desteği
Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön