02 / 05 / 2024

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.



BİTCOİN VE ETHER NE OLACAK?

Bitcoin'in Nasdaq ile 90 günlük korelasyonu rekor kırarken, bu durumun dijital varlığın bir yatırım çeşitlendirme aracı olarak cazibesine zarar verdiği söylüyor.

Hayes zayıflayan küresel büyümenin ve daha az uzlaşmacı merkez bankalarının teknoloji hisseleri ve bunun bir uzantısı olarak kripto paralar üzerinde baskı kuracağını söylerken Bitcoin ve Ether ile ilgili öngörülerinin temel olarak "kendi önsezisine" dayandığını kaydetti.

resim2>

"Kripto piyasaları gerilemeye girerken hisse senetlerine aşağı yönlü liderlik edecek ve çıkış üzerinden çalışılırken de yukarı yönlü liderlik edecek" diyen Hayes, "Bitcoin ve Ether Fed harekete geçmeden ve politikasını sıkılaşmadan gevşemeye geçirmeden önce dibi görecek" değerlendirmesinde bulundu.

Şubat ayında kendisi ve BitMEX'in diğer kurucu ortağı Benjamin Delo'nun borsalarında kara para aklama karşıtı bir mekanizma kurmadığını ve kararı beklediğini kabul eden Hayes, son zamanlarda dijital varlıklar hakkında temkinli paylaşımlar yapmış gibi görünüyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön