02 / 05 / 2024

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.



BİTCOİN 69 BİN DOLARI NASIL GÖRECEK?

Önceki ayda yaşanan sert düşüş sonrasında 10 Aralık tarihinde "2022'in ilk çeyreğine girerken, Bitcoin'in nasıl 69 bin dolar olacağını ya da Ether'in nasıl 5 bin dolara ulaşacağını hayal edemiyorum" yazan Hayes, "Bunun yerine düşe kalka ilerleyen yatay görünümlü aşağı yönlü ufak dalgalanmaları takip eden ufak toparlanmaların olduğu bir piyasa öngörüyorum" ifadelerini kullandı.

resim3>

Bu tahmin ileriye dönük olduğunu kanıtladı ve Bitcoin bu yılın çoğunu 2020 ortasından bu yana en dar ticaret aralığında geçirdi. Kripto çoğunlukla yana doğru hareket ederken, boğalar, dijital varlıkların rutini kırmaya hazır olduğunun bir işareti olarak uzun vadeli yatırımcılar adına artan birikime işaret etti.

Son gönderisinde "En kötüsünün bittiğine inanan birçok kripto para piyasası uzmanı var" diyen Hayes "Kripto fiyatlarının şu anda S&P 500 ve Nasdaq 100 için bir gösterge olduğu yolundaki uygunsuz gerçeği görmezden geldiklerine inanıyorum" yorumunu yaptı.

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

19 milyonu çıktı, geriye sadece 2 milyon Bitcoin kaldı!

Bitcoin'de o seviye kırıldı! 47 bin dolara yükseldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön