06 / 05 / 2024

Bitcoin Fiyatı Yükseldi! 24 saatte yüzde 1,56 arttı

Bitcoin Fiyatı Yükseldi! 24 saatte yüzde 1,56 arttı

Salı günü Bitcoin fiyatı birkaç gün sonra ilk kez 27.070 $  sınırını geçti ve 27.075 $ (kabaca 22.4 lakh) seviyesinden işlem görüyordu. Yüzde 1,56'lık hafif bir artışla, dünyanın en popüler kripto para birimi, günlerce 26.000$ civarında işlem gördükten sonra 290$ değer kazandı.



“Kripto piyasaları son 24 saatte biraz daha yüksek işlem görüyor. TRM Labs tarafından hazırlanan yeni bir rapor, kripto para saldırılarında azalan bir trendin altını çiziyor. Rapor, 2022'nin ilk çeyreğinden itibaren saldırılarda yüzde 70'lik bir düşüş olduğunu ve ortalama saldırı boyutunun da küçüldüğünü paylaşıyor.

Bitcoin Fiyatı Yükseldi! 24 saatte yüzde 1,56 arttı

Bilgisayar korsanları, istismar edilen projelerden giderek daha fazla beyaz şapka ödülü almaya razı oluyor. Buna paralel olarak, Apple ekosistemine başka bir kripto projesi olan STEPN eklendi. Geçen hafta Axie Infinity'nin Apple App Store'da piyasaya sürüldüğünü gördü, ”diye ekledi Chaturvedi, çoğu kripto para biriminin yukarı hareketine katkıda bulunmuş olabilecek faktörleri vurguladı.

Aksi takdirde toparlanan piyasa ivmesinin ortasında yalnızca az sayıda kripto para birimi kayıp kaydetti. Leo , Bitcoin SV , Baby Doge Coin , Braintrust , Circuits of Value ve Kishu inu kripto fiyat tablosunun zarar eden tarafında yer aldı.

WazirX Başkan Yardımcısı Rajagopal Menon, Gadgets 360'a "ABD kripto pazarı, işletmelerin faaliyet göstermesi için düşmanca bir ortam olmaya devam ediyor ve bu da işletmelerin daha yeşil meralar için doğuya bakmalarına neden oluyor" dedi.

Netflix, ABD'de şifre paylaşımına yönelik baskı başlattı

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön