04 / 05 / 2024

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Önceki hafta BlackRock’ın ETF başvurusu yapması ile beraber yatırımcıların tercihinin Bitcoin olduğu ifade edildi. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti son 2 senenin zirvesini görürken, iki hafta önce görülen seviye 27.180 dolar test ederek kayıplarını telafi etmeye devam ettiği belirtildi.



Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz kripto paraların son bir gününü değerlendirdi. Betül Yavuz, kripto para borsasının lokomotifi Bitcoin’in piyasa hakimiyeti konusunda son 2 yılın zirvesini gördüğünü ve Ethereum’un ise yatay bir bant aralığında hareketlilik göstererek 1.730 dolar seviyelerinden alıcı bulduğunu söyledi.

 Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, kripto paralara yönelik şu ifadeleri kullandı:

Önceki hafta altcoin fiyatlarındaki geri çekilmesi ile birlikte yatırımcılar kripto para piyasasının lokomotif coin’i olarak bilinen Bitcoin ile altcoinlerden, XRP, Cardano ve Polygon’u tercih ederek ufak girişlerle pozisyonlarını yükseltti. Bitcoin’e nazaran daha dirençli davranan Ethereum ile Avalanche ve Tron’dan da çıkışlar bulunuyordu. Bunun yanı sıra, BTC ve ETH’un volatilitesi son senelerin en düşük düzeylerinde olmaya devam ediyor.”

Peki, çift haneli kazançlarla en çok yükseliş yaşayan altcoin hangisi? Kripto para piyasası nerelerden gelecek haberlere kilitlendi? Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, kripto paralara yönelik başka neler söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön