18 / 05 / 2024

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Önceki hafta BlackRock’ın ETF başvurusu yapması ile beraber yatırımcıların tercihinin Bitcoin olduğu ifade edildi. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti son 2 senenin zirvesini görürken, iki hafta önce görülen seviye 27.180 dolar test ederek kayıplarını telafi etmeye devam ettiği belirtildi.



Zincir üstü veriler analiz edildiği zaman ise ‘balina’ olarak tabir edilen, elinde yüksek miktarda Bitcoin bulunduran madencilerin borsalara 55 bin dolaylarında Bitcoin taşıması ciddi manada kritik bir öneme sahip. Genellikle kâr satışları için borsalara taşınan Bitcoin’lerin ilerleyen süreçte satılması halinde, satış baskısı ile beraber karşılaşmasına ve hızlı düşüşlere sebep olabilir.

 Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Genel kripto para piyasasına bakıldığı zaman, toplam değeri 1,03 trilyon dolar bandında hareketliliğini sürdürürken, altcoinler arasında bir günde ayrışan SFP çift haneli kazançlarla en çok yükseliş yaşayan altcoin olarak ön plana çıkıyor.

Makro gündemin fazla olmadığı bu hafta piyasalar, FED Başkanı Powell’ın 21 Haziran 2023 Çarşamba günü Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi ve 22 Haziran 2023 Perşembe ise Senato Bankacılık Komitesi önünde vereceği ifadeye kilitlenmiş durumda.

İŞKUR toplam 8 şehirdeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön