03 / 05 / 2024

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Geçen hafta 32 bin dolar seviyelerine kadar değer kaybeden Bitcoin haftanın sonuna doğru 38 bin dolar seviyelerine döndü fakat Kasım ayında ulaştığı rekor seviyelere hala uzak duruyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? İşte kripto paralardaki son gelişmeler...



KURUMLAR GÖREVLENDİRİLECEK

Beyaz Saray'a yakın bir kaynak gerçekleştirdiği açıklamada, gelecek birkaç hafta içinde yayınlanması öngörülen ulusal güvenlik bildirisi ile hükümetin bazı birimlerinin, dijital varlıkları analiz etmek, kripto paraları, stabil koinleri ve NFT'leri dahil eden düzenleyici bir çerçeve oluşturmakla görevlendireceğine dikkat çekti.

Bitcoin toparlanacak mı? İşte son durum...

Açıklamada “Yayınlanacak bildirinin, dijital varlıklara bütünsel olarak bakmak ve Biden hükümetinin bu alanda yapmaya çalıştığı şeye tutarlılık kazandıran bir dizi politika geliştirmek için tasarlandığı” ifadelerine yer verildi. Dışişleri, Hazine, Ulusal Ekonomik Konsey ve Ekonomik Danışmanlar Konseyi de bu çalışma kapsamında yer alacak.

TOKİ 3 ilde ucuz konut satacak! 1089 lira taksitle ev fırsatı!

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Milyonlarca çiftçiye büyük destek! Beklenen müjde resmen açıklandı!

Altın fiyatlarında büyük fırtına! Gözlerinize inanamayacaksınız!

Konut yapı kooperatiflerinin yarattığı mağduriyetler TBMM'de!

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön