20 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük deprem! Bitcoin bir kez daha kritik eşiğin altında!

Bitcoin'de büyük deprem! Bitcoin bir kez daha kritik eşiğin altında!

Binance ve FTX arasında yaşanan gerginlik, kripto para piyasalarında satışa neden oldu. Son 2 haftadır 20 binin altını test etmeyen Bitcoin 18 binler seviyelerine kadar geri çekildi.



ŞİRKETİN FİNANSAL YAPISI ZAYIF YORUMLARI YAPILDI

Şirketin bilançosunda 3,66 milyar dolarlık FTT’nin olması endişeleri daha da artırdı. Alameda varlıklarının önemli bir bölümünün itibari para birimiyle ya da sabit kripto varlıklarıyla değil de FTX'in yerel tokenlarından oluşması, şirketin zayıf bir finansal yapıya sahip olduğu şeklinde yorumlandı.

AÇIKLAMALAR PİYASAYI TATMİN ETMEDİ

Alameda Research CEO’su daha sonra yaptığı açıklamada belgelerin eksik olduğunu, şirketin 10 milyar dolarlık daha varlığı olduğunu söylemiş olsa da bu açıklama piyasa katılımcılarını tatmin etmedi.

BINANCE, FTX’İ SATIN ALMAK İSTİYOR

Binance, Salı günü rakibi FTX’i satın almak için görüşmelerin başladığını duyurdu. Açıklamanın ardından sınırlı bir şekilde yükselerek 20 binin üzerine çıkan Bitcoin sonradan gelen satışlarla 18 binler seviyesine kadar düştü.

Bitcoin’in son 2 haftadır 20 bin doların altını test etmediğini hatırlatmakta fayda var. FTT ise 2 günde 25 dolar seviyelerinden 5 dolar civarına düştü.

Binance ve FTX arasındaki soğuk savaş 2018 yılından beri devam ediyor.

 

Türkiye’de 4 yıldır bu ürünün fiyatını hiç değişmedi! Bir örneği daha yok!

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

 


Geri Dön