18 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.



Hayes zayıflayan küresel büyümenin ve daha az uzlaşmacı merkez bankalarının teknoloji hisseleri ve bunun bir uzantısı olarak kripto paralar üzerinde baskı kuracağını söylerken Bitcoin ve Ether ile ilgili öngörülerinin temel olarak “kendi önsezisine” dayandığını kaydetti.

"5 BİN DOLARI HAYAL EDEMİYORUM"

“Kripto piyasaları gerilemeye girerken hisse senetlerine aşağı yönlü liderlik edecek ve çıkış üzerinden çalışılırken de yukarı yönlü liderlik edecek” diyen Hayes, “Bitcoin ve Ether Fed harekete geçmeden ve politikasını sıkılaşmadan gevşemeye geçirmeden önce dibi görecek” değerlendirmesinde bulundu.

Önceki ayda yaşanan sert düşü sonrası 10 Aralık’ta,“2022’in ilk çeyreğine girerken, Bitcoin’in nasıl 69 bin dolar olacağını ya da Ether’in nasıl 5 bin dolara ulaşacağını hayal edemiyorum” yazan Hayes, “Bunun yerine düşe kalka ilerleyen yatay görünümlü aşağı yönlü ufak dalgalanmaları takip eden ufak toparlanmaların olduğu bir piyasa öngörüyorum” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön