24 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.



Bitcoin bugün itibarıyla 40 bin 375 dolardan işlem görüyor. Bitcoin'deki 11 Nisan itibarıyla yaşanan düşüş yüzde 4,19 oldu. Geçtiğimiz yılın son ayında ABD’nin başkenti Washington'da 6 önemli kripto şirketinin CEO düzeyindeki yöneticileri, kongre üyeleriyle bir oturum gerçekleştirdi. Bu oturum, kripto şirketleriyle kongre üyeleri arasındaki ilk büyük yüz yüze görüşme oldu.

Tesla CEO'su Elon Musk da Bitcoin madenciliğinde artan fosil yakıt kullanımı nedeniyle şirketin ödemelerde Bitcoin kullanımına ara verdiğini açıkladı. Bu açıklama üzerine kripto para borsalarında kayıplar yüzde 20’leri aşmıştı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön