29 / 04 / 2024

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor?

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor?

Bugün ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararını açıklayacak ve piyasalarda volatilite artması bekleniyor. Bitcoin, 28.200 dolar seviyesinde işlem görüyor ve olası bir yükselişte 28.280 direncini test etmesi muhtemel görünüyor. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlaması durumunda, 29.350 dolara kadar yük



Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, piyasaları değerlendirerek, ABD ve Avrupa'daki bankacılık krizlerine yönelik atılan adımların endişeleri hafifletmesiyle küresel piyasalardaki toparlanmanın devam ettiğini söyledi. Dün, ABD hisse senedi piyasalarında pozitif bir kapanış mevcuttu ve kripto piyasası da görece pozitif bir gün geçirdi. Sabah saatlerinde, Bitcoin 28.200 dolar seviyelerinde işlem görürken, Ethereum da 1.720 dolarlık önemli bir destek seviyesinin üzerinde 1.790 dolardan alıcı buluyor. Vadeli endekslere bakıldığında karışık bir görünüm hakimken, kripto piyasasında da benzer bir hareketlilik olduğu görülüyor.

Bitcoin in gözü FED de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor?

Bitcoin'in gözü FED'de! Bitcoin sonunda 30 bin dolar mı oluyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön