21 / 05 / 2024

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. 



Bitcoin, 32 bin 500 doların altında işlem görecek

22 Şubat 2022 tarihinde, Bitcoin Twitter hesabı aracılığıyla yapılan bir anket kapsamında, oy kullanan 30 bin 255 kişiden yaklaşık yüzde 55,5'inin Bitcoin'in Şubat ayının bitimine kadar 32 bin 500 doların altına ineceğini savunuyor.

Bitcoin le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Toplulukta yer alan yüzde 44.5'lik kısımdaki diğer üyeler de Bitcoin'in 32 bin 500 doları aşacağını öngörüyor.

Piyasada oynaklık dikkat çekerken, Bitcoin'in yeni rallisine destek olabilecek herhangi bir destek seviyesinin arayışında. Bu kapsamda, lider kripto ticareti uzmanı Michaël van de Poppe, Bitcoin'in yukarı yöndeki hareketine devam etmek amacıyla 39 bin 400 dolar ile 39 bin 500 dolar arasında kalan direncini geçmesinin gerekli olduğunu belirtti. Poppe'a göre, kriptoların devi Bitcoin seviyeyi bir destek alanına çevrilirse, muhtemelen oldukça önem arz eden 46 bin dolar civarına dönüş yapacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön