21 / 05 / 2024

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. 



Bitcoin 40 bin dolar seviyesini koruyamıyor

Özellikle son süreçlerde Bitcoin düşüşüne devam etti ve 40 bin dolar seviyesinde kalamadı ve neticede 30 bin dolar seviyelerine ulaştı. Yaşanan değer kaybının özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında yükselen jeopolitik gerilimler sebebiyle yaşandı.

Bitcoin le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Teknolojioku'da yer alan habere göre; piyasalarla ilgili yorumlarda bulunan analistler, dalgalanan fiyatlara karşın, varlığın yakın bir süreçte büyük olasılıkla bütün zamanların en yüksek değerinin üstüne çıkabileceğine dikkat çekiyor. Kripto para borsası Huobi'nin kurucu ortağı Du Jun, Bitcoin'in 2024 yılının bitimine kadar başka bir boğa koşusuyla karşılaşmama ihtimalinin olduğunun altını çizdi.

Tüm emeklilere 750 TL ek ödeme! Gözler oradaydı...

Emekliler bayram edecek! İkramiyeler 2.500 lira...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

Çiftçiler bayram edecek! Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön