27 / 04 / 2024

BMW 4 serisi Şubat zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 13 Şubat fiyat listesi

BMW 4 serisi Şubat zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 13 Şubat fiyat listesi

BMW 4 serisi 20232ün Şubat ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasında. BMW kalitesi ile her zaman ön planda olmayı başarıyor. Peki BMW 4 serisi 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



Genel bakış

2023 BMW 4 Serisi Gran Coupe'nin adında "coupe" olduğunu unutun; 4-dört kapılı iki kapılı bir spor sedan olarak düşünün. Normal 3 serisi sedan ve 4 serisi coupe gibi ,  4 serisi Gran Coupe de cilalı ve iyi düzenlenmiş bir kabin ve turboşarjlı dört veya turboşarjlı altı silindirli motor seçiminizi sunar. M440i olarak adlandırılan ikincisi, test pistimizde sadece 3,9 saniyede 100 km/s hıza çıktı ve virajlı bir yolda "M3"ü düşünmenize yetecek kadar yetenekli hissettiriyor. Arka koltuktaki tavan boşluğu, daha dik duran 3 serisi sedanlardaki kadar cömert değil, ancak 4 serisinin fastback tasarımı, büyük bir liftback tarzı arka kapıyı akıllıca gizler. Audi A5 Sportback ve Kia Stinger de aynı numarayı kullanıyor, ancak BMW'ninyol adabı bu iki rakipten daha rafine. 4 serisinin görünüşünü beğendiyseniz ancak daha çevre dostu bir şey istiyorsanız, 4 serisi Gran Coupe'nin gövdesini ve iç mekanını paylaşan ancak tamamen elektrikli bir aktarma organının yerini alan i4'ü düşünün.

BMW 4 serisi Şubat zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 13 Şubat fiyat listesi

BMW  4.20İ GRAND COUPE

YENİ BMW 4 SERİSİ GRAN COUPÉ İLE SPORTİF KULLANIM.

Önceki modele göre 25 mm daha geniş bir ön aksa sahip olan Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupé, ideal direksiyon hakimiyeti ve çok daha sportif kullanım sunuyor.  Bu özellikler, yeni nesil verimli BMW TwinPower Turbo motorlar ve opsiyonel olarak sunulan M Sport diferansiyel gibi mükemmel şekilde ayarlanmış süspansiyon
 bileşenleri ile bir araya geldiğinde dinamik ve dengeli bir sürüş karakteri ortaya çıkıyor.

BMW 4 serisi Şubat zammı ne kadar oldu! İşte BMW 4 serisi 13 Şubat fiyat listesi

BMW  4.30 GRAND COUPE

BMW, bu yıl temel 430i Gran Coupe'de dört tekerlekten çekişi bir seçenek haline getirdi. Aynı şekilde geçen yıl sadece dört tekerlekten çekişli olarak sunulan daha güçlü M440i, artık arkadan çekişli formda alınabilecek. Opsiyonel Shadowline paketi artık boyalı kaliperlere sahip M Spor Frenler eklese ve Premium paket
 artık otomobilin bilgi-eğlence sistemi için hareket kontrollerini içermese de pek fazla bir şey değişmedi. Artık tüm modellerde suni deri ön panel bulunuyor; seçenekler sayfasına bir Park Yardımı paketi eklendi; ve baş üstü ekranı artık yalnızca M440i'de mevcuttur.

 


Geri Dön