29 / 04 / 2024

Borcunu ödeyemeyenlerin borcunu devlet üstlenmişti! Düzenlemenin detayları netleşiyor

Borcunu ödeyemeyenlerin borcunu devlet üstlenmişti! Düzenlemenin detayları netleşiyor

Hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik atılan adımlara bir yenisi daha geldi. İcra ve haciz sorununu çözmek için atılan yeni pakette ailelerin birden fazla icra dosyası kapsam dahilinde kapatılıyor. Gelecek olan düzenleme toplam 9 milyon dosyayı kapsıyor. İşte ayrıntılar...



Uzun süredir üstünde çalışılan dar gelirlere yönelik destek paketinde sona gelinmiş halde. Gelecek olan yeni paket ile ailelerin birden fazla icra dosyası kapsam dahilinde. Düzenleme toplam 9 milyon dosyayı kapsıyor. Bu da 30 milyar lira tutarındaki borçlarının tasfiye edilmesi anlamına geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön