25 / 07 / 2024

Borsa günü 0,92 düşüşle tamamladı, işlem hacmi 46,5 milyar lira oldu!

Borsa günü 0,92 düşüşle tamamladı, işlem hacmi 46,5 milyar lira oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,92 değer kaybederek günü 4.494,48 puandan tamamladı. Endeks, önceki kapanışa göre 41,72 puan azalırken, toplam işlem hacmi 46,5 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


YARIN PİYASALAR HANGİ RAKAMLARI BEKLİYOR?

Yarın piyasaların beklediği veriler arasında yurt içinde ödemeler dengesi, yurt dışında ise İngiltere Merkez Bankası (BoE) faiz kararı, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi, haftalık işsizlik başvuruları olacak. Çin'de enflasyon ve Japonya'da cari işlemler dengesinin öne çıkacağını dile getiren analistler, para piyasalarındaki fiyatlamalarda BoE'nin 25 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakıldığını ifade ettiler.

İngiltere Merkez Bankası’nın politika metni ve BoE Başkanı Andrew Bailey'nin yapacağı açıklamalardaki işaretlerin varlık fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini ifade eden analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 4.400 seviyesinin destek, 4.600 puanın direnç konumunda olduğunu belirttiler.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler ise cari işlemler hesabının mart ayında 5,74 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön