08 / 05 / 2024

Borsa günü rekorlarla sonlandırdı!

Borsa günü rekorlarla sonlandırdı!

Borsa İstanbul'da BİST 100 Endeksi, gün için yüzde 2,72 artışla 4.331,66 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve 4.338,88 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.



BORSADA TARİHİ BİR FIRSAT VAR!

Milliyet yazarı Zeynep Aktaş, son haftalarda rekorlar kıran Borsa İstanbul'un ne kadar yükseleceği sorusunu yanıtladı. Aktaş, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin ortalama fiyat-kazanç oranının son birkaç yıldır 10-15 aralığında olduğunu ve şu anda 7 civarında olduğunu söyledi. Aktaş, ayrıca "Mevcut seviye geçmiş ortalamalarının hayli gerisinde duruyor. Borsa İstanbul’un fiyat kazanç oranına göre hâlâ alacak yolu var" dedi. Aktaş yatırımcılara piyasa değerlerindeki yükselişin içinde enflasyonun da etkisinin bulunduğunu hatırlattı.

Borsa İstanbul’da yükseliş potansiyeli!BORSA İSTANBUL'UN GİDECEK YERİ ÇOK!

Borsa İstanbul, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değerinin 2013'te 341 milyar dolara yükseldiğini, bugünkü piyasa değerinin 253 milyar dolar olduğunu söyleyen Aktaş, 2007'de piyasa değerinin 290 milyar doların yalan olduğunu söyledi. standartın altında. Borsa İstanbul'un daha gidecek çok yolu olduğunu kaydeden Aktaş, yatırımcıları spekülasyonlara karşı temkinli olmaya çağırdı. Aktaş, yoğun stok çıkışına üzülmeden seçici alım yapılması gerektiğini açıkladı.

Emekliye refah payı mı geliyor? Refah payı ne demek? İşte yanıtlar
Asgari ücretli, memur ve emekliler bu haberi duyunca havlara uçacak! Refah payı artışı geliyor!
Asgari ücretlileri heyecanlandıran haber geldi!
Büyük deprem! Tam 12 bin kişiyi işten çıkaracaklar! İşte nedeni…

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön