17 / 07 / 2024

Borsa İstanbul günü düşüşle tamamladı!

Borsa İstanbul günü düşüşle tamamladı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugünü yüzde 1,51 değer kaybı ile birlikte 3.517,75 puandan tamamladı. İşte detaylar…




Analistler ise enflasyonda yumuşaması ile ilgili olarak işaretlerin görülmemesinin asıl sebebinin risk unsuru olmaya devam ettiğini ifade etti.

Bugün açıklanacak olan Fed tutanaklarında konu ile ilgili olarak ipuçlarının aranacağını fade eden analistler, yoğunlaşan haber akışı ve aynı zamanda veri gündemi ile ilgili enflasyon ve resesyon ikileminin çoğaldığı piyasalarda karışık bir seyrin hakim olduğunu ifade etti.

Jeopolitik risklerde görülen artış, Çin'de salgın kapsamı dahilinde devam eden "sıfır vaka" uygulaması ve  bununla birlikte enerji krizi sebebi ile enflasyonist endişelerin gündemin odağındaki şeklini  koruduğunu ifade eden analistler, merkez bankalarının uygulamış olduğu para politikalarının resesyona yol açacağı söylentilerinin de giderek yaygınlaştığını açıkladı.

Bugün ABD'de üçüncü çeyrek bilanço zaman diliminin başlayacağını söyleyen analistler, yarın yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu yurt dışında ise ABD ve Almanya ülkelerinde Tüketici Fiyat Endeksi'nin öne çıkacağını ifade ettiler.

Borsa İstanbul günü düşüşle tamamladı!

Akdeniz'den 9 ayda rekor hububat ve bakliyat ihracatı

Samsung Galaxy A53’e 1.000 lira indirim! İşte şimdi CarrefourSAlara! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön