07 / 05 / 2024

Borsada büyük düşüşün nedeni ne? İşte kulislerde konuşulan 2 neden

Borsada büyük düşüşün nedeni ne? İşte kulislerde konuşulan 2 neden

Borsada bugün yüzde 7'nin üzerindeki düşüşle ilgili kulislerde konuşulan iki senaryo var. Birincisi borsadaki yabancı satışı diğeri ise siyasi gerilim beklentilerinin yarattığı kaygı ve yeni yatırımcının panik havasına kapılması



Borsanın düşüşüne Fransız çelik devi Arcelor Mittal'in hisse satışının etkili olduğu konuşulan etkenlerden biri. Fransız çelik devi Arcelor Mittal'in Ereğli Demir Çelik Fabrikaları ERDEMİR hisselerinde yaptığı satışın borsanın düşüşünde etkili olduğu belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön