18 / 05 / 2024

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.



BEŞİKTAŞ HİSSELERİ İKİYE KATLANDI

Trabzonspor’un ise Süper Lig'deki kötü gidişatı devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılmasının ardından 3 farklı çalıştırıcıya şans veren Karadeniz ekibi, kötü gidişatı durduramadı. Son 7 sezonun en kötüsünü yaşayan Trabzonspr, Türkiye Kupası'ndan da elenerek tüm umutlarını kaybetti.

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

2022 yılını 5,94 lirayla tamamlayan Beşiktaş'ın hisse fiyatı, nisan ayında 11,80 liraya kadar yükselerek neredeyse değerini ikiye katladı. Spor şirketlerinin 2023’ün ilk çeyreğindeki hisse performansına bakıldığında, Beşiktaş yüzde 98,7 oranında kazandırdı. Galatasaray'ın hisseleri aynı dönemde yüzde 13,8 yükselirken, Trabzonspor'da yüzde 29 ve Fenerbahçe'de yüzde 29,2 düşüş yaşandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön