05 / 07 / 2024

Borsada yatırımcı nerede hata yapıyor? İşin uzmanından kazandıran tüyolar

Borsada yatırımcı nerede hata yapıyor? İşin uzmanından kazandıran tüyolar

Borsa İstanbul'da son günlerde yaşanan volatilite ve depremin etkileri ile ilgili önemli değerlendirmeler yapılıyor. Bu dönemde borsada yapılması gereken 5 madde sıralandı. İşte tüm detaylar...



YATIRIMCI NEREDE HATA YAPIYOR?
Küçük yatırımcı açısından ise bu yatırımcıların borsaya hangi gözle bakması gerektiğine dair görüşlerini aktaran Karadağ, vatandaş açısından doğru yatırım stratejisinin ne olabileceğine ve vatandaşın yaptığı temel yanlışlara yönelik tecrübelerini aktardı. Borsa İstanbul depremden sonra 3 gün açık kalmasına yönelik fikirlerini paylaşan Karadağ, sonrasında borsaya yönelik alınan önemli kararları da yorumladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön