12 / 05 / 2024

Borsada yatırımcı nerede hata yapıyor? İşin uzmanından kazandıran tüyolar

Borsada yatırımcı nerede hata yapıyor? İşin uzmanından kazandıran tüyolar

Borsa İstanbul'da son günlerde yaşanan volatilite ve depremin etkileri ile ilgili önemli değerlendirmeler yapılıyor. Bu dönemde borsada yapılması gereken 5 madde sıralandı. İşte tüm detaylar...



HaberTürk'te yayınlanan Global Yatırım Holding ile Yatırımcı Rehberi'nin bu haftaki konuğu Borsa İstanbul eski Genel Müdürü ve Oregon Portföy Genel Müdürü Himmet Karadağ'dı. Borsa İstanbul'da son günlerde yaşanan volatilite ve depremin etkilerini değerlendiren Karadağ Borsa İstanbul'a yönelik genel değerlendirmeler de yaptı. 

Hem sermaye piyasası bileşenlerinin arzu ettiği büyük şirketlerin halka açılması için gerekli düzenlemeleri ve yapılması gerekenleri anlatan Karadağ, vatandaş açısından da borsada yatırımcı olmanın gereklerini de söyledi. 10 şehrimizi etkileyen büyük depremin Türkiye ekonomisine etkilerini yorumlayan Karadağ, bu etkilerin hangi alanlarda daha çok kendini göstereceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön