03 / 05 / 2024

Bosch  Mutfak Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Bosch 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch  Mutfak Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Bosch 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler sizler için Bosch MUMS2VM00 Mutfak Makinesi MUM Serie ürününü araştırdık.  İşte Bosch mutfak makinesi hakkında merak ettikleriniz..



 Bosch  Mutfak Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Bosch 19 Mart 2023 fiyat listesi 
Mutfak makinesi gelişmiş tasarımı ve yüksek performans gücü ile birlikte mutfaklarda ev hanımlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Mutfak makinesinin sahip olduğu 7 hız ayarı ve 3 boyutlu karıştırma özellikleri yeni deneyimler yaşatıyor. 

İstedğiniz hamur işlerini hazırlamak bu çeşitli fonksiyonları bulunan cihaz ile artık çok kolay. Mutfak makinesi güçlü motor sayesinde zahmetsiz ve hızlı şekilde dilediğiniz malzemeyi karıştırır ve yoğurur. İdeal karışım ve hamurlar hazırlamak için yalnızca haznenin büyüklüğü değil, iç tasarımı ve hazne ile uyumlu aksesuarlar da yeterli verimi almak için önemlidir.

3,8L kapasiteli paslanmaz çelik hazne hem tasarımı hem de kapasitesi ile 2.4 kg'a kadar kek karışımları ve 1.7 kg'a kadar ideal hamurlar hazırlamanıza yardımcı olur. Verimli sonuçlar elde etmek için hazne içerisindeki tüm malzemelerin homojen biçimde karışması gerekir. 3 boyutlu karıştırma özelliği, karıştırma uçlarının 3 farklı yönde hareket ederek karışımın yanlardan, tabandan ve haznenin merkezinden toparlanmasını sağlar ve böylece homojen bir karışım elde edersiniz.

Mutfak makinesi ile birlikte gelen her aksesuar için farklı hız ayarını kullanmak gerekir. 7 farklı hız seviyesi sayesinde OptiMUM tariflerinizi hızlı, kolay ve dilediğiniz gibi hazırlamanıza yardımcı olur.  Daha fazla hıza ihtiyacınız olan tariflerde pulse fonsiyonu ile çok daha hızlı sonuç alabilirsiniz.Adım adım malzeme eklemeyi gerektiren tarifleri pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Mutfak şefinin sahip olduğu otomatik park pozisyonu sayesinde hamur aksesuarları karıştırma haznesinin arkasında durarak kolayca malzeme eklemenizi sağlar. 

Peki Bosch mutfak şefinin sahip olduğu diğer özellikler neler? Bosch mutfak şefi ne kadara satılıyor? 


Geri Dön