28 / 04 / 2024

Bu ayrıntıya dikkat! Elektrik faturanız az gelecek!

Bu ayrıntıya dikkat! Elektrik faturanız az gelecek!

2022 yılının ilk sabahı açıklanan zamlar arasında en dikkat çekeni, kademeli olarak yüzde 50 ile yüzde 125 arasında değişen elektrik zammı oldu. Aylık 150 kilovatsaat tüketim kritik limit olarak belirlendi. Bunun üzerindeki ve altındaki harcamalar farklı şekilde fiyatlandırılacak...



Haberglobal'in aktardığı habere göre; artışın sadece yüzde 50'sine maruz kalmak için ayda 150 kilovatsaatten az tüketmek gerekiyor. Tüketim bu sınırın üzerine çıktıkça algılanan artış da artacaktır. Ayda 150 kilovat saatin altında kalmak mümkün mü? Bu Türkiye'de evlerde tüketilen ortalama aylık elektriğe uygun bir limit mi? Karar verildikten sonra birçok kişi belki de hayatında ilk kez faturalarına baktı ve kaç kilovat saat enerji harcadıklarına baktı. 2021'de tüm tüketim aynı fiyatla çarpılıyordu ama artık o şekilde yapılmıyor. Fatura şimdi iki katmanda değerlendiriliyor.

 

 

 


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön