17 / 05 / 2024

Bu da oldu! Apple... 27 milyon dolar kayboldu!

Bu da oldu! Apple... 27 milyon dolar kayboldu!

Son dönemde çalışanlarıyla sorunlar yaşayan Apple bu kez de dolandırıldığına dair haberlerle gündemde. Son dakika haberine göre; eski bir şirket çalışanı, faturaları şişirerek ve parçaları çalarak Apple'ı 27 milyon dolarlık zarara uğrattı. İşte detaylar...



Apple çalışanları grev hazırlığında..

Bu arada Avustralya'daki yüzlerce Apple çalışanı,  ücret artışı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için bir süredir mücadele veriyor. Daha önce şirketle yapılan görüşmelerde istedikleri sonucu alamayan çalışanlara sendika grev çağrısı yapmıştı. Müzakerelere katılan ve yaklaşık 200 işçiyi temsil eden üç kişiden biri olan Perakende ve Fast Food İşçileri Sendikası ( RAFFWU ) üyeleri yaptıkları açıklamada daha fazla grev yapmak için görüşeceklerini söylemişti.

Yapılan müzakerelerde Apple ise asgari ücret oranlarının sektördeki asgari ücretin yüzde 17 üzerinde olduğunu ve tam zamanlı çalışanların hafta sonları garantili olduğunu belirterek istekleri geri çevirmişti. Apple ile çalışanlar arasındaki anlaşmazlıklar hali hazırda devam ediyor. Bakalım Apple bu sorunu da çözebilecek mi?

Bütçe dostu OPPO A17 tanıtıldı! İşte OPPO A17'nin özellikleri ve 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı olacağı söylenen Samsung Galaxy A14 4G’nin özellikleri ortaya çıktı!

Apple'da deprem! Çalışanlar daha fazla maaş için yine greve gidiyor!

 

 

 

 

 

 


Geri Dön