04 / 05 / 2024

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone'lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone'lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

İPhone ücretlerinde dev indirim olacağı tahmin ediliyor. Son zamanlarda ard arda indirim haberleriyle gündeme gelen iPhone cep telefonu ücretlerinde yüzde 40 seviyesinde indirim bekleniyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber yaşanan ücret gelişmeleri ile herkes iPhone sahibi olabilecek mi? İşte detayl



iPhone, Apple şirketi tarafından üretilen ve pazarlanan bir akıllı telefon serisidir. İlk olarak 2007 yılında tanıtılan iPhone, o zamandan beri dünya genelinde popülerlik kazanmış ve birçok yenilikçi özellik ve teknolojik yenilikle birlikte geliştirilmiştir.

iPhone, yüksek çözünürlüklü ekran, yüksek kaliteli kameralar, güçlü işlemciler ve iOS işletim sistemi gibi özellikleri ile öne çıkar. Ayrıca, iPhone'un birçok kullanışlı uygulaması ve Apple ekosistemi ile uyumlu çalışabilmesi, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yardımcı olur.

İPHONE CEP TELEFONU ALMAK KOLAY HALE GELİYOR

Son dönemlerde devamlı gündeme gelen iPhone cep telefonları ücretleri ile beraber vatandaşın ekonomisini sarsıyor. Apple vesilesi ile imal edilen iPhone model cep telefonu ücretlerinde yüzde 40'a varan indirimler söz konusu. 

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

2022 senesi itibari ile ücreti süratle yükselen iPhone cep telefonu modelleri indirim haberleri ile ilgi odağı oldu. Yeni modellerini piyasaya sürmesi ile beraber ücretlerin indirilmesi bekleniyor. Pandemi döneminde yaşanan artışlar ile birlikte iPhone hayali kuran vatandaşlar zamlı süreç dolayısıyla hayallerinden vazgeçmişti.

Zorluk yaşayan vatandaşlara has yeni çalışmalar başlatıldı. Apple aracılığıb ile alınan karar ile berbaer indirim uygulanacağı iddialar arasında yer alıyor. İPhone cep telefonu kullanıcıları aracılığı ile merakla beklenen yeni iPhone modelleri ise gelecek olan indirim ile beraber dikkatleri çekmeyi başardı.

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone'lara yüzde 40 indirim mi geliyor?


Geri Dön