22 / 05 / 2024

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone'lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone'lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

İPhone ücretlerinde dev indirim olacağı tahmin ediliyor. Son zamanlarda ard arda indirim haberleriyle gündeme gelen iPhone cep telefonu ücretlerinde yüzde 40 seviyesinde indirim bekleniyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber yaşanan ücret gelişmeleri ile herkes iPhone sahibi olabilecek mi? İşte detayl



APPLE'DAN KARAR ÇIKTI

İPhone tutkunları aracılığı ile yapılan araştırmalar ile beraber indirime dair ayrıntılar bekleniyor. Apple iPhone modellerinde meydana gelecek ücret düşüşü ile beraber teknoloji tutkunları ve iPhone kullanıcıları içindeki ilgi büyük seviyede yükseldi.

Pandemi döneminde üst üste gelen zamların ardından hayallerine yenik düşen tüketicilere indirim müjdesi geldi. Bu indirim ile beraber iPhone sahibi olmak basitleşecek.

Bu iddia aklınızı başınızdan alacak! İPhone lara yüzde 40 indirim mi geliyor?

YENİ İNDİRİMLER KAPIYA DAYANDI

İPhone telefonlarının ücretlerinde yapılacak düzenleme ile beraber yüzde 40'a varan indirimler bekleniyor. Ücret indiriminin nedeni ise Apple aracılığı ile yeni iPhone modellerinin piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Apple iPhone sahibi olmak isteyen ancak bütçesi yeterli olmayan vatandaşlara basitlik sağlaması da bekleniyor. Ücret düşüşü ile beraber öğrenciler aracılığı ile iPhone bayilerinde uzun kuyruklar oluşturulduğu da gündemde yer aldı.

Yüzbinlerce Kişi bu haberi merakla bekliyor! Pazarlık devam ediyor

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın

Banka banka gezmeyin! İşte 10.000 TL veren banka


Geri Dön