15 / 05 / 2024

Bu ilde yaşayan ilkokul öğrencilerine 330 TL para hediye edilecek!

Bu ilde yaşayan ilkokul öğrencilerine 330 TL para hediye edilecek!

Devletten müjdeli haber! İlkokul öğrencilerine yönelik destek ödemesi yapılmaya başlandı. Birçok ilde bulunan ilkokul öğrencileri, aylık 330 TL tutarında hediye para alacaklar. Bu ödeme için belediyeler, il il liste yayınladılar.



Bu ilde yaşayan ilkokul öğrencilerine 330 TL para hediye edilecek!

Pilot bölgelerde yardımlar öğrencilerle buluşuyor

Ankara'da belirli bir projenin kapsamında pilot bölge seçimi yapıldı ve bu bölgedeki öğrencilerin ailelerine kantin desteği sağlanacağı açıklandı. Seçilen pilot bölgeler Altındağ ve Mamak oldu ve toplam 14 bin ilkokul öğrencisinin ailelerine aylık 330 TL kantin desteği verilecek. Ödemeler, Başkent Kart'a aylık olarak yatırılacak.

Başlangıçta 14 bin öğrenciye sunulan bu destek ileride 60 bin çocuğa ulaştırılacak. Bu destek sayesinde öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenebilmesi amaçlanıyor. Proje kapsamında verilen bu desteğin ailelerin maddi yükünü hafifletmesi ve öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak mı? Üniversiteler 3 Nisan da açılıyor mu? Üniversiteler açılacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön