29 / 08 / 2024

Bu illerde yaşıyorsanız kıdem tazminatı ve fazla mesai ücretlerinizde değişiklik var!

Bu illerde yaşıyorsanız kıdem tazminatı ve fazla mesai ücretlerinizde değişiklik var!

O illerde ikamet eden vatandaşlar önemli bir haberle karşılaştı. Resmi Gazete'de yayımlanan bir kararla kamu personeline tazminat ve fazla mesai ücreti ödenmesi kararlaştırıldı. 



Bu illerde yaşıyorsanız kıdem tazminatı ve fazla mesai ücretlerinizde değişiklik var!

Usuller AFAD tarafından belirlenecek..

Hükümet zorlu deprem bölgesinde çalışan kamu personelinin haklarını korumak için önemli bir karar aldı. Bu karar kapsamında, geçici olarak deprem görevlendirmesi yapılacak yerlerde çalışacak kamu personeli de tazminat hakkından yararlanacak. Tazminatlar fiili görev süresine göre hesaplanacak ve ay sonunda tam olarak ödenecek. Deprem nedeniyle fazla çalışma yaptırılan personel de fazla çalışma ücreti alacak. 

 Karar deprem bölgesinde çalışan kamu personelinin mağduriyetlerini azaltacak ve motivasyonları için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu adımın depremzedelerin yanında sıkı çalışan halkımıza da destek olduğuna dikkat çekiliyor. Bu tür felaketlerde devletin desteği her zaman takdir edilir ve bu karar, toplumumuzun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Tazminatta flaş gelişme! İşveren artık ödemek zorunda

Kahramanmaraş'ta Depremzedelere Fazla Mesai ve Tazminat Kararı: Listedekilere 6 Ay Boyunca 2 Bin 59 TL Verilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön