17 / 05 / 2024

Bu pahalılıkta bu ucuzluk! Hepsi Buradanın bu avantajını kaçırmayın!

Bu pahalılıkta bu ucuzluk! Hepsi Buradanın bu avantajını kaçırmayın!

Tam bir fiyat performans ürünü olan Vestfrost buzdolapları fiyatların yükseldiği günümüzde en çok tercih edilen ürünler arasında. Hepsi burada aracılığı ile ulaşabileceğiniz buzdolapları hakkın da detaya haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Vestfrost VF 1268 300 lt Statik Buzdolabı fiyatı ne kadar? İş



Estetik dış dizaynı ile dikkatleri üzerine çeken Vestfrost VF1268 300 Lt Buzdolabı, kullanıcıların beğenisine tek renk seçeneği ile gelir. Beyaz renkli olarak üretilen buzdolabı, itina ile tespit edilmiş renk seçeneği ile estetik bir görünüme sahip olurken, bu fonksiyonu Vestfrost takipçileri aracılığı ile de memnuniyetle karşılanır. Vestfrost
 buzdolabı, göze hoş gelen dış dizaynının yanı sıra kullanıcı dostu kasa boyutları ile de beğenilir. 160 cm yüksekliğe, 54 cm genişliğe, 64 cm de derinliğe sahip olan model, kullanışlı boyutları aracılığı ile sahiplerine işlevsel ve konforlu bir buzdolabı tecrübesi yaşatır.

Bu pahalılıkta bu ucuzluk! Hepsi Buradanın bu avantajını kaçırmayın!

Zengin aksesurları ve gösterdiği verim ile VF1268 300 Lt Buzdolabı, ev hanımlarının mutfaktaki en iyi yardımcılarından biridir. Buzdolabı modeli, tüm bu özelliklerinin yanı sıra kaliteli iç ve dış malzeme yapısı ile de beğenilir. İmal aşamaısnda birinci sınıf malzemeler kullanılan ürünün içeriğindeki raflar, sağlam olduğu gibi kolay temizlenebilme fonksiyonu ile de donatılmıştır.

VESTFROST BUZDOLABI 02 ŞUBAT OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestfrost buzdolabı satış fiyatı : 5.699,00 TL

Kaynak: www.hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 02 Şubat 2023 tarihinde saat 01:18'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1179 Türk Lirası değerinde.

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

ŞOK...ŞOK...ŞOK bu market her ürünü 10 TL'ye satıyor! Bu fırsat kaçmaz.. hemen poşetini fileni al ve buraya koş


Geri Dön