25 / 07 / 2024

Bu şartları taşıyorsanız PTT'den hemen 2000 TL'nizi alın! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Bu şartları taşıyorsanız PTT'den hemen 2000 TL'nizi alın! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Gereksinim sahibi ailelere yapılan destek ödemeleri de Ramazan Bayramı öncesinde de süratle devam ediyor.  Cumhurbaşkanı, ihtiyaç sahibi kişilere 2000 TL'lik bir yardım müjdesi verdi. 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ÖDEMEDEN KİMLER FAYDALANABİLECEK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan Bayramı evveli dar gelirli ve gereksinim sahibi vatandaşlara 2.000 TL'lik maddi yardım olanağı sunacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tasdik etiği yardım için tek bir koşul var: Hane içindeki kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden  az olması. Başvurular basitçe yapılabilir.

Bu şartları taşıyorsanız PTT den hemen 2000 TL nizi alın! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN YAPILABİLECEK

Aile Bakanlığı, bayram evvelinde maddi sorun içinde olan hanelere sunacağı yardım için e-devlet başvuru ekranını hizmete soktu. Başvurular e-devlet üstünden T.C. kimlik numarası ve şifre ile yapılabiliyor. Başvuru formu tam doldurulduktan sonra başvuru onay aşaması sadece birkaç saat sürüyor. 

Gereksinim sahibi ailelerin zaten sistemde kayıtlı olması sebebiyle onay süreci daha az sürüyor. Onay alan aileler ise 2000 TL'lik yardım ödemesini PTT vesilesi ile alabiliyor. Ödemenin düzenli hale getirilmesi de planlanıyor.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği haber geldi! İşte bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih

Nisan ayı promosyonu dudak uçuklattı! Garanti'den emeklilere resmen promosyon şov geldi

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Geri Dön